Er du interessert i å jobbe som konsulent?

Bli konsulent

Prime HR Partner ønsker kontakt med kompetente kandidater med erfaring fra ledelse eller HR-fag. Kan du tenke deg å jobbe som konsulent i oppdrag for våre kunder?

1

Meld din interesse som konsulent

Last opp din CV hos oss for å bli vurdert som konsulent. Mange oppdrag annonseres aldri, og vi leter i vår egen base først når vi skal løse oppdrag for våre kunder.

2

Bli vurdert av Prime HR Partner

Vi vurderer din kompetanse opp mot våre kunders behov. Dette skjer bl.a. gjennom CV-analyse, intervju og referansesjekk. Dersom du er en aktuell kandidat for et konsulentoppdrag blir du bare presentert for aktuell kunde dersom du samtykker til det.

3

Start på ditt første oppdrag

Når både du og kunden er enige om at oppdraget passer for deg, er det klart for oppstart.
Prime HR Partner er din arbeidsgiver, og i løpet av oppdraget blir du fulgt opp med praktisk, personlig og faglig støtte.

Hva skjer når jeg registrerer meg?

Ved å registrere deg og din erfaring hos oss, blir du en del av vårt konsulentnettverk. Når våre kunder har behov for kompetanse, er det her vi først søker etter egnede kandidater for oppdragene. Er du registrert hos oss vil du kunne kontaktes dersom det dukker opp oppdrag og muligheter som vi mener kan være av interesse for deg. Mange oppdrag annonseres aldri på åpne kanaler.

Opprettelse av profil

Oppretter du en profil hos oss og registrerer din arbeidserfaring i vår base, blir du en del av nettverket vårt uten at du søker på en bestemt stilling. Dine opplysninger er selvsagt konfidensielle, og håndteres i henhold til personvernlovgivningen og GDPR.

Registrer gjerne din cv nedenfor, så kontakter vi deg for en nærmere samtale.

Vanlig stilte spørsmål

Hvordan er det å jobbe som konsulent?

Som konsulent i Prime HR Partner kan du utvikle og bygge din kompetanse med erfaring fra ulike bransjer og prosjekter. Vi er din arbeidsgiver og er ansvarlig for bl.a. lønn, forsikringer og pensjoner.

Vi dekker oppdrag innen mange bransjer, men har hovedvekt på HR-disipliner og ledelse. Fellesnevneren for våre konsulenter er at de har dokumentert god erfaring innen egne områder. Å jobbe som konsulent hos oss passer for deg som ønsker et mer fleksibelt arbeidsforhold, og som liker utvikling og utfordringer som en del av ditt arbeidsliv og karriere.

Hvilke krav stilles?

Å være konsulent krever at du har en del relevant arbeidserfaring, slik at du skal være raskt operativ i rollen. I tillegg kreves det at du skal levere resultater og ha fokuset ditt i verdiskapning for oppdragsgiver. Vi vil også at du har formalkompetanse som samsvarer med kravene for oppdraget du skal inn i.

Hvorfor Prime HR Partner?

Prime HR Partner leverer konsulenter til seriøse kunder og prosjekter. Vi jobber aktivt med våre konsulenter for å planlegge neste steg i deres karriere. Å være konsulent hos oss skal oppleves som utviklende, og du vil få støtte av dine kolleger og vårt kompetente fagnettverk når du måtte ha behov for det.